Zocon machines - landbouwmachines van Zonderland Machinehandel uit Joure

Zocon, het huismerk van Zonderland

Zocon wil het werken in de landbouw over de hele wereld verbeteren en vereenvoudigen door het ontwikkelen en produceren van innovatief, kwalitatief, duurzame en betaalbare landbouwmachines. 

Kwaliteit voor een nette prijs
De landbouwmachines van Zocon zijn eenvoudig en kwalitatief hoogwaardig. Dankzij een gerobotiseerde productielijn kunnen wij ze in grote aantallen maken. Zo realiseren we tegelijkertijd aantrekkelijke prijsvoordelen voor onze klanten. Het motto van Zonderland Constructie luidt dan ook: een topproduct voor een nette prijs!

Uitgebreid assortiment
Met een efficiënt en modern ingerichte productiefaciliteit is Zocon binnen enkele jaren een belangrijke producent van landbouwmachines geworden. Jaarlijks worden 1 a 2 nieuwe kwalitatief hoogwaardige en betaalbare landbouwmachines ontwikkeld door een team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

Onze werkwijze
Bij Zocon gaan we innovatief en kwaliteitsgericht te werk. Alle machines worden samengesteld met West-Europese hoogwaardige componenten. Een constructeur ontwerpt de Zocon-machines incompany 3D. Tijdens dit proces haalt hij ideeën op bij mechanisatiebedrijven en eindgebruikers, veelal boeren. Nadat een machine is ontworpen, gelast en verzinkt, wordt hij door het Zocon-team geassembleerd.

Kernwaarden
De eigenschappen en drijfveren die laten zien waar wij als bedrijf voor staan hebben wij samen met onze medewerkers gedefinieerd. En daarna verwoord in vijf kernwaarden: innovatief, kwalitatief, ambitieus, enthousiast en efficiënt.

Voordelen en feiten

Ongeëvenaarde kwaliteits/prijsverhouding
Modulaire systemen
Constructie ‘in eigen huis’
Duurzame machines

Meer weten over de machines van Zocon?