Zocon machines - landbouwmachines van Zonderland Machinehandel uit Joure

Zocon, het huismerk van Zonderland

Zocon is ons huismerk. Wij vinden opnieuw allerlei ‘vergeten producten’ uit om ze vervolgens zelf ook te produceren. Dit doen we sinds 2013 met veel passie en expertise bij ons bedrijfsonderdeel Zonderland Constructie.

Kwaliteit voor een nette prijs
De landbouwmachines van Zocon zijn eenvoudig en kwalitatief hoogwaardig. Dankzij een gerobotiseerde productielijn kunnen wij ze in grote aantallen maken. Zo realiseren we tegelijkertijd aantrekkelijke prijsvoordelen voor onze klanten. Het motto van Zonderland Constructie luidt dan ook: een topproduct voor een nette prijs!

Uitgebreid assortiment
De machines die we maken, lopen zeer uiteen. Van weideslepen, greenkeepers en kippers tot rubberschuiven, veegmachines en balenklemmen. Ze worden gemaakt op een lasrobot met een track van maar liefst veertien meter.

Onze werkwijze
Bij Zocon gaan we innovatief en kwaliteitsgericht te werk. Alle machines worden samengesteld met West-Europese hoogwaardige componenten. Een constructeur ontwerpt de Zocon-machines incompany 3D. Tijdens dit proces haalt hij ideeën op bij mechanisatiebedrijven en eindgebruikers, veelal boeren. Nadat een machine is ontworpen, gelast en verzinkt, wordt hij door het Zocon-team geassembleerd.

Wereldwijde export
Het afzetgebied van Zocon heeft zich in korte tijd snel uitgebreid. Naast tal van Europese landen, exporteren we ook naar Afrika, Australië, Canada en Nieuw-Zeeland.

Voordelen en feiten

Nette prijs en goeie kwaliteit
Groot assortiment
Constructie ‘in eigen huis’
Wereldwijde export

Meer weten over de machines van Zocon?