UNIA machines - landbouwmachines van Zonderland Machinehandel uit Joure

UNIA, ‘oogappel’ uit Polen

Zonderland Machinehandel werkt sinds 2006 samen met UNIA, de grootste producent van landbouwmachines in Polen. Vanaf 2015 mogen wij de machines van UNIA exclusief in Nederland verkopen. Daar zijn we erg trots op, want UNIA is een wereldwijde, gerenommeerde speler. Het merk geniet grote bekendheid – mede dankzij het logo met de rode appel dat gelijk opvalt op Europese en wereldmarkten.

Meer dan 700 machines
UNIA staat bovenal bekend om de kwaliteit die ze levert. Het merk fabriceert per jaar bijna 25.000 machines; 10.000 daarvan gaan op export naar meer dan zestig verschillende landen. De catalogus van UNIA bevat in totaal ruim 700 machines, onder meer voor grondbewerking, bemesting, gewasbescherming en aardappelteelt, aanhangwagens en freesmachines. Voor het vervaardigen is maar liefst 100.000 ton aan hoogwaardig staal nodig.

Kwaliteit uit Polen
UNIA produceert de machines in vier fabrieken in Polen: in Grudziadz, Brzeg, Słupsk en Kąty Wrocławskie. Met een totale oppervlakte van 11.5 hectare biedt UNIA plaats aan ongeveer duizend werknemers. Om de kwaliteit te waarborgen, maken zij in een zeer moderne werkomgeving gebruik van de beste apparatuur.

Goede klantenservice
Het UNIA-team staat garant voor een uitstekende service. Mocht een machine onverhoopt buiten werking raken, dan wordt gelijk actie ondernomen. Daarmee beperkt UNIA de tijd van stilstand tot een absoluut minimum.

Voordelen en feiten

Grootste producent landbouwmachines
Grote wereldspeler
Uitstekende service
Hoogwaardige kwaliteit

Een greep uit het assortiment van UNIA

Meer weten over de machines van UNIA?