RCW PLUS 8200 op Demodag

Kunstmest- en Kalkstrooiers op Unia Demodag 21 Augustus

Unia heeft een groot assortiment aan kunstmest- en kalkstrooiers. Hiervan demonstreren we tijdens de Unia Demodag op 21 Augustus de getrokken RCW PLUS 8200 enkelas strooier en de MXL1600 centrifugaalstrooier. Bijgaande video toont u enkele kunstmest- en kalkstrooiers in actie!De Unia Demodag zal worden gehouden op dinsdag 21 Augustus om 13:30 aan de Covikseweg 10 te Steenderen. Naast de genoemde kanstmest-/kalkstrooiers, presenteren wij ook zaaimachines, veldspuiten en diverse grondbewerkingsmachines. Daarnaast zullen onze Zocon Machines, waaronder onze Veegmachine en Kipper tentoongesteld worden.

Geplaatst door Zonderland Machinehandel BV op Vrijdag 3 augustus 2018

Unia heeft een groot assortiment aan kunstmest- en kalkstrooiers. Hiervan demonstreren we tijdens de Unia Demodag op 21 Augustus de getrokken RCW PLUS 8200 enkelas strooier en de MXL1600 centrifugaalstrooier. Bijgaande video toont u enkele kunstmest- en kalkstrooiers in actie!

De Unia Demodag zal worden gehouden op dinsdag 21 Augustus om 13:30 aan de Covikseweg 10 te Steenderen. Naast de genoemde kanstmest-/kalkstrooiers, presenteren wij ook zaaimachines, veldspuiten en diverse grondbewerkingsmachines. Daarnaast zullen onze Zocon Machines, waaronder onze Veegmachine en Kipper tentoongesteld worden.