Persbericht Unia Demodag

Volgende week dinsdag is het zover! DE UNIA DEMODAG 2018!

Steenderen – Zonderland Machinehandel BV uit Joure demonstreert op dinsdag 21 Augustus vanaf 13:30 te Steenderen een groot deel van het rijke Unia assortiment. Onder andere Unia Veldspuiten, Kalk-/Zandstrooiers, Meststrooiers, Zaaimachines en diverse grondbewerkingsmachines zullen worden gepresenteerd.

Zonderland Machinehandel werkt sinds 2006 samen met UNIA en is vanaf 2015 de exclusieve importeur voor Nederland. Unia is de grootste producent van landbouwmachines in Polen en staat bekend om de kwaliteit die ze leveren. Het merk fabriceert per jaar bijna 25.000 machines; 10.000 daarvan gaan op export naar meer dan zestig verschillende landen. De catalogus van UNIA bevat in totaal ruim 700 machines, onder meer voor grondbewerking, bemesting, gewasbescherming, aardappelteelt, aanhangwagens en freesmachines.

Naast de Unia Machines die gedemonstreerd worden, worden ook diverse Zocon Machines tentoongesteld. Dit Nederlandse merk wordt in Joure met een gerobotiseerde productielijn gemaakt. Enkele aanwezige machines zijn de Greenkeeper, Greencutter en Z045 Kipper.

De demodag aan de Covikseweg 10 te Steenderen is voor iedereen gratis toegankelijk en voor versnapering heeft Zonderland gezorgd. Meer informatie kunt u ook vinden op www.zonderland-machinehandel.nl