English (United Kingdom)Nederlands - nl-NL

ZOCON Producten

NIEUW ZOCON Producten

Met volle trots presenteerd Zonderland Machinehandel B.V. de nieuwe productlijn van ZOCON. 

ZOCON producten, zijn producten welke compleet in Nederland worden gefabriceerd. Er zal gestart worden met een 3 tal product catagorie├źn, de weideslepen, kippers en voorbandveger. In de nabije toekomst zal hier een aanvulling op komen.

De introductie van de ZOCON producten tijdens de Agro Techniek Holland 2012 is zeer goed ontvangen. Er zal worden gestart met de productie van de voerbandveger, deze worden momenteel al reeds uit voorraad geleverd.

Momenteel zijn zij druk bezig met de weideslepen, hier zal worden gestart met de productie van een 5m, 6m en een 8 m hydraulisch opklapbare weidesleep. Het betreft de hoekprofiel type weidesleep. Om tegemoet te komen naar de grote vraag voor rondebuis weidesleep, heeft ZOCON een innovatieve oplossing bedacht, een optionele extra set sleepvoeten. Doormiddel van deze sleepvoeten wordt hetzelfde effect bereikt als met de rondebuis frame. De weidesleep wordt standaard voorzien van een 3 rijige mat met dubbele functie. Zodra de vraag groot genoeg is zal er worden begonnen met een 4 rijige mat met dubbele functie en er wordt gekeken naar een mat met enkele functie.

Vanaf 2013 zal er gestart worden met de productie van de 4.5 tons kipper.